icon-search
icon-search

News

Ooops! We're back again with lucky draw!!!

Ooops! We're back again with lucky draw!!!

Ooops! We're back again with lucky draw! Get Accu-Answer for your mom or wives in conjunction of International Women's Day! Just spend as low as RM300 and who knows you might take the Homgeek High Speed Blender home? Shopee Mall : https://shp.ee/6g6

Read more →


"Mula mula ingatkan biasa je bila dah lama tak membuang...tetapi bila lama-lama perut rasa kembung dan kerap muntah."

"Mula mula ingatkan biasa je bila dah lama tak membuang...tetapi bila lama-lama perut rasa kembung dan kerap muntah."

"Mula mula ingatkan biasa je bila dah lama tak membuang...tetapi bila lama-lama perut rasa kembung dan kerap muntah." Masih ada lagi yang tak aware bahaya sembelit ni!Antara simptom-simptom sembelit ialah:1. Sakit perut yang teruk dan berterusan2. Pe

Read more →


Choose Accu-Answer® isaw® 4 in 1 Multi-Monitoring System

Choose Accu-Answer® isaw® 4 in 1 Multi-Monitoring System

"Sangat mudah untuk saya periksa dan kawal sendiri pemakanan dengan adanya Accu-Answer® isaw® 4 in 1 Multi-Monitoring System ni. Tak perlu keluar rumah berkali-kali untuk buat check up.."Betul tu.. Pentingnya untuk setiap rumah memiliki Accu-Answer®

Read more →


Sebagai seorang pesakit diabetik, sangat penting untuk menjaga pemakanan seharian betul tak?

Sebagai seorang pesakit diabetik, sangat penting untuk menjaga pemakanan seharian betul tak?

Sebagai seorang pesakit diabetik, sangat penting untuk menjaga pemakanan seharian betul tak? Harini min nak kongsi dengan korang semua, bilakah waktu makan yang ideal untuk pesakit diabetik??? 1. Makan makanan dalam tempoh antara 3 hingga 4 jam. And

Read more →


Hmmm...Detox?? 🤔🤔🤔

Hmmm...Detox?? 🤔🤔🤔

Is it solely cleansing out everything or something else?? Most people misunderstood how Detox should be done right? Let's find out the Expectation VS Reality of Detox! Sayangi diri, utamakan kesihatan anda. AccuAnswer #HealthIsWealth #WeCanMakeAChan

Read more →


Ramai yang masih tidak tahu, Lada Benggala mempunyai banyak khasiat tau!

Ramai yang masih tidak tahu, Lada Benggala mempunyai banyak khasiat tau!

Ramai yang masih tidak tahu, Lada Benggala mempunyai banyak khasiat tau! Antara khasiat Lada Benggala ialah: 1. Mengurangkan tahap kolesterol. Capsaicin, atau dikenali sebagai bahan utama yang mengawal kepedasan dalam Lada benggala mampu membantu me

Read more →


If you're stressed, it's only natural to seek relief!

If you're stressed, it's only natural to seek relief!

If you're stressed, it's only natural to seek relief! While you're under alot of pressure which are difficult to avoid, chronic stress can take a serious toll on your physical and emotional health. In fact, it may increase your risk of conditions li

Read more →


Accu-Answer® Multi-Monitoring System

Accu-Answer® Multi-Monitoring System

Accu-Answer® Multi-Monitoring System- MDA REGISTERED: #IVDC7907121-64976- STRIPS PROVIDED - 5 YEARS WARRANTYShopee Mall : https://shp.ee/6g6zuwt Official Web Store: https://accuanswer.com Sayangi diri, utamakan kesihatan anda. AccuAnswer #HealthIsWea

Read more →


“alah…sakit biasa je ni…”

“alah…sakit biasa je ni…”

“alah…sakit biasa je ni…”Tanpa kita sedar, banyak kolesterol yang kita hasilkan jika kita tidak ambil langkah berjaga-jaga.Always remember, you health matters.

Read more →


Apa Itu Kanser ?

Apa Itu Kanser ?

Kanser, atau Barah adalah sejenis penyakit yang berkaitan dengan ketidak seimbangan replikasi dan tindak balas sel dalam badan. Biasanya, sel ini akan bertambah (replikasi) mengikut aturannya bagi membolehkan tumbesaran badan dan pemulihan selepas be

Read more →


Nothing's worth more than being healthy on this lucky year!

It's now time to know your own health condition.With a fresh new start, make your life easier with Accu-Answer® isaw® 4 in 1 Multi-Monitoring System & Accu-Answer ® isaw® Blood Glucose Monitoring System!May this Lucky Year of Tiger bring you success,

Read more →


Let's join Accu-Answer's 30 Days Drinking Water Challenge!

Let's join Accu-Answer's 30 Days Drinking Water Challenge!

Let's join Accu-Answer's 30 Days Drinking Water Challenge!You know YOU CAN SUCCESS this if you're doing it right And I'll bet you can see the changes yourself after 30 days! Sayangi diri, utamakan kesihatan anda. AccuAnswer #HealthIsWealth #WeCanMake

Read more →


I’m sure alot of us didn’t know that Bananas help us improve our mood!

I’m sure alot of us didn’t know that Bananas help us improve our mood!

I’m sure alot of us didn’t know that Bananas help us improve our mood! HOW? Based on the research done by CRANA Plus. Many people experiencing depression report they feel much better after eating a banana. This is because bananas contain tryptophan,

Read more →


Starting today, you'll get to grab Accu-Answer® Isaw® Multi-Monitoring System at only RM225!!

Starting today, you'll get to grab Accu-Answer® Isaw® Multi-Monitoring System at only RM225!!

Starting today, you'll get to grab Accu-Answer® Isaw® Multi-Monitoring System at only RM225!Self Monitoring your health at home today with Accu-Answer®! Blood Glucose Total Cholesterol Hemoglobin Uric Acid (Gout) MDA Registered: IVDC7907121-64976 95%

Read more →


Cervical Cancer

Cervical Cancer

#CervicalCancer is one of the most preventable and curable forms of #cancer, if it got detected EARLY.Screening should be available to women in all countries, followed by immediate treatment where needed.Symptoms and Signs of #CervicalCancer include:

Read more →


It doesn’t show signs sometimes.

It doesn’t show signs sometimes.

It doesn’t show signs sometimes. You set your own limit. Sayangi diri, utamakan kesihatan anda. AccuAnswer #HealthIsWealth #WeCanMakeAChange #4In1Glucometer #YourHealthMatters

Read more →


Get ONE SET of Accu-Answer 4 in 1 Multifunctional Blood Glucose Meter as low as RM239 NOW!

Get ONE SET of Accu-Answer 4 in 1 Multifunctional Blood Glucose Meter as low as RM239 NOW!

Get ONE SET of Accu-Answer 4 in 1 Multifunctional Blood Glucose Meter as low as RM239 NOW! Shopee Mall : https://shp.ee/6g6zuwt Official Web Store: https://accuanswer.com Sayangi diri, utamakan kesihatan anda. AccuAnswer #HealthIsWealth #WeCanMakeAC

Read more →


Sukar Tidur Malam .....

Sukar Tidur Malam .....

Umumnya, badan kita memerlukan tidur yang cukup. Tabiat buruk sukar tidur malam akan menghasilkan akibat buruk pada badan anda. Antara kesannya ialah: 1. Rasa menggigil atau ketegangan otot2. Kesukaran untuk mendengar atau melihat3. Tahap fokus yang

Read more →


Try this 3 steps and your lifestyle will change completely!

Try this 3 steps and your lifestyle will change completely!

Try this 3 steps and your lifestyle will change completely!1. Reduced Saturated fats Saturated - Which is usually found in red meat and full-fat dairy products, raise your total cholesterol. Decreasing your consumption of saturated fats can reduce yo

Read more →


Bacaan tepat kadar 95% dengan Accu-Answer 4 in 1 Multifunctional Blood Glucose Meter

Bacaan tepat kadar 95% dengan Accu-Answer 4 in 1 Multifunctional Blood Glucose Meter

“Bacaan tepat kadar 95% dengan Accu-Answer 4 in 1 Multifunctional Blood Glucose Meter. Memang rugi kalau tak dapatkan sekarang!”Tunggu apa lagi guys?? Grab sekarang jugak tau! Shopee Mall : https://shp.ee/6g6zuwt Official Web Store: https://accuanswe

Read more →

Your cart is currently empty.
Continue shopping