icon-search
icon-search

News

"Do we have to buy a whole set to refill our test strips?"

"Do we have to buy a whole set to refill our test strips?"

"Do we have to buy a whole set to refill our test strips?" No, you don't have to! Get our test strips ONLY on : Shopee Mall: https://shp.ee/6g6zuwt Official Website: www.accuanswer.com You can get these strips as low as RM69. Grab yours now!

Read more →


Salam Nuzul Al-Quran to our fellow Muslims all around the world on this Holy Month of Ramadan❤️

Salam Nuzul Al-Quran to our fellow Muslims all around the world on this Holy Month of Ramadan❤️

Salam Nuzul Al-Quran to our fellow Muslims all around the world on this Holy Month of Ramadan May everything we do by following the the teaching of Prophet bring peace and harmony to us and our loved ones.

Read more →


Accu-Answer®Blood Glucose Monitoring System

Accu-Answer®Blood Glucose Monitoring System

Accu-Answer®Blood Glucose Monitoring System Portable Result within 5 seconds MDA Approved: #IVDC10120521-75742 Warranty of 3 yearsCheck your blood glucose now with our Accu-Answer®Blood Glucose Monitoring System! Shop on, Shopee Mall: https://shp.ee

Read more →


Do you know or do you NOT know?

Do you know or do you NOT know?

Do you know or do you NOT know? There are reasons why more people opt to have Dark Chocolate instead of the regular onesWhy? 1. Dark chocolate helps in lowering blood pressure - A study has shown that we can lower blood pressure by eating dark cholo

Read more →


Do you know that Accu-Answer® also provide Green Programme?

Do you know that Accu-Answer® also provide Green Programme?

Do you know that Accu-Answer® also provide Green Programme? Yeap! And we do it with our strips bottle! Just follow these simple steps: 1. Clean your Accu-Answer®strips containers 2. Dry your Accu-Answer®strips containers 3. Pack minimum of 20 contai

Read more →


Pesakit diabetes merupakan antara golongan yang sangat berisiko untuk menghidap Hipoglisemia.

Pesakit diabetes merupakan antara golongan yang sangat berisiko untuk menghidap Hipoglisemia.

Pesakit diabetes merupakan antara golongan yang sangat berisiko untuk menghidap Hipoglisemia.Hipoglisemia yang teruk boleh menyebabkan pesakit tidak sedar diri, sawan dan berkemungkinan mengalami koma sekiranya ia terus berpanjangan.Hipoglisemia berl

Read more →


Accu-Answer® isaw® 4 in 1 Multi-Monitoring System

Accu-Answer® isaw® 4 in 1 Multi-Monitoring System

Accu-Answer® isaw® 4 in 1 Multi-Monitoring System 95% reading accuracy Fast result Can monitor total cholesterol, blood glucose, hemoglobin & uric acid MDA Approved: #IVDC10120521-75742 Warranty of 5 years You can get this and other Accu-Answer® prod

Read more →


“Teruk sangat gastrik , tak perlu puasa lah…”

“Teruk sangat gastrik , tak perlu puasa lah…”

“Teruk sangat gastrik , tak perlu puasa lah…”Mesti ramai yang ambil mudah kan?Tak semestinya kita tak perlu berpuasa sekiranya mengalai gastrik. Banyak lagi cara yang kita boleh lakukan untuk mengelakkan berlakunya gastrik semasa bulan puasa.Antarany

Read more →


TIPS PENJAGAAN GOUT PADA BULAN RAMADAN

TIPS PENJAGAAN GOUT PADA BULAN RAMADAN

Gout merupakan satu penyakit yang tidak asing lagi dalam kalangan rakyat Malaysia. Gout terjadi apabila datangnya serangan sendi secara tiba-tiba yang menyebabkan kaki menjadi bengkak, kesan kemerahan, sakit ngilu dan berdenyut. Jadi sangat penting

Read more →


"SPEND MINIMUM OF RM500 CAN WIN 1 GM 999 GOLD BAR? SERIOUS LOH?"

"SPEND MINIMUM OF RM500 CAN WIN 1 GM 999 GOLD BAR? SERIOUS LOH?"

"SPEND MINIMUM OF RM500 CAN WIN 1 GM 999 GOLD BAR? SERIOUS LOH?" VERY SERIOUS!!! Just spend minimum of RM500 at https://shp.ee/6g6zuwt and you might be the one to take this Gold Bar home! Isn't it excitinggggggggg???? So what are you waiting for? he

Read more →


Why do you have to buy from Accu-answer® Official Store?

Why do you have to buy from Accu-answer® Official Store?

Why do you have to buy from Accu-answer® Official Store?This is what you need to know:1. 5 years warranty. - You can register you product warranty by scanning the code on the product packaging. 2. 1 to 1 exchange- If there is any problem with the pro

Read more →


Memandangkan kita sedang berpuasa, pasti ramai yang masih keliru atau tidak tahu bilakah waktu yang sesuai untuk memeriksa darah betul tak?

Memandangkan kita sedang berpuasa, pasti ramai yang masih keliru atau tidak tahu bilakah waktu yang sesuai untuk memeriksa darah betul tak?

Memandangkan kita sedang berpuasa, pasti ramai yang masih keliru atau tidak tahu bilakah waktu yang sesuai untuk memeriksa darah betul tak?Dengan Accu-Answer® Blood Glucose Monitoring System, ia sangat mudah digunakan tau! Bacaan darah akan keluar da

Read more →


Happy World Health Day ❤️

Happy World Health Day ❤️

Staying healthy is really important as we need to keep positive effect on our daily life. People tend to forget how flourishing life is when we have better health. Staying healthy helps us live longer, makes us feel better about ourselves and helps

Read more →


Isn't this saying true?

Isn't this saying true?

Isn't this saying true? We only care about our health ONLY when sickness comes. And there's always time to change that.

Read more →


"Test result almost the same with my lab report."

"Test result almost the same with my lab report."

"Test result almost the same with my lab report."It's proven that Accu-Answer® isaw® 4 in 1 Multi-Monitoring System do have 95% reading accuracy!And not just that, Accu-Answer® isaw® 4 in 1 Multi-Monitoring System is also MDA Approved (#IVDC7907121-6

Read more →


Accu-Answer® mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadan Al-Mubarak kepada semua umat Islam di seluruh dunia

Accu-Answer® mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadan Al-Mubarak kepada semua umat Islam di seluruh dunia

Accu-Answer® mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadan Al-Mubarak kepada semua umat Islam di seluruh dunia Semoga puasa kali ini menjadi lebih bermakna dengan sesiapa pun kita menyambutnya

Read more →


LIMITED TIME DEALS!

LIMITED TIME DEALS!

LIMITED TIME DEALS! Purchase Accu-Answer® Blood Glucose Monitoring System WITH 5 boxes of Blood Glucose Test Strips for only RM250Enjoy FREE shipping everytime you purchase from Shopee Mall Accu-Answer® Official Store Shop now on https://shp.ee/6g6z

Read more →


Bermula hari ini iaitu 1 April 2022, Malaysia secara umumnya telah memasuki fasa endemik.

Bermula hari ini iaitu 1 April 2022, Malaysia secara umumnya telah memasuki fasa endemik.

Bermula hari ini iaitu 1 April 2022, Malaysia secara umumnya telah memasuki fasa endemik.Dimana menurut Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata:1. Pemakaian pelitup muka di tempat awam masih wajib dipatuhi setiap individu.2.

Read more →


Accu-Answer® Blood Glucose Monitoring System

Accu-Answer® Blood Glucose Monitoring System

Accu-Answer® Blood Glucose Monitoring System . Result within 5 seconds . Warranty: 3 years . MDA Registered: #IVDC10120521-75742

Read more →


Mana girls dekat sini, min nak share some exercises yang kita boleh buat tau!

Mana girls dekat sini, min nak share some exercises yang kita boleh buat tau!

Mana girls dekat sini, min nak share some exercises yang kita boleh buat tau! 1. Burpees. Mesti pernah dengar burpees kan? Burpees membantu kita untuk melatih banyak otot dalam satu senaman tau.2. Squats (Menyangkung). Squats ni min pasti semua tahu

Read more →

Your cart is currently empty.
Continue shopping